Skrevet d. 21 mar 2016

Tag en sandwich med

Hvis du befinder dig i Sønderborg og måske har i tankerne at besøge museet på Sønderborg Slot eller Dybbøl Mølle, skal der jo en madpakke til. Men hvorfor bruge tid, penge og kræfter på at handle ind og lave madpakker som alle i familien kan lide, når der ligger en rigtig god sandwich-biks? Så kan det da næsten ikke betale sig, at stå for det hele selv. Og desuden kan man jo ikke selv lave en sandwich, der bliver lige så god som dem de ’professionelle’ laver. Man kan selvfølgelig også vælge så meget andet end lige en sandwich. Hvad med for eksempel en dejlig, frisk salat? Eller pastasalat måske? Mulighederne er mange i Sønderborg.

Helt almindelig Take Away

Men man behøver jo ikke tage på oplevelsestur, bare for at få noget lækkert Take Away-mad. Man kan jo også vælge at droppe den hjemmelavede aftensmad og spise ude i stedet for. Eller hjemme i stuen, hvis det passer bedre. De fleste restauranter leverer nemlig ud, så hvis du er for træt og uoplagt til at klæde dig på til en fin restaurant, vil dette være en god mulighed for dig. Og du kan få alverdens retter – næsten uanset hvad du skulle have lyst til. Så se bare at få droppet den madlavning og bestil udefra i stedet for!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *